«Στο ετήσιο συμπόσιο “Sport4Impact” στο Μιλάνο»

Ως Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Πολυαθλητικών Σωματείων, η συμμετοχή μου στο ετήσιο συμπόσιο, “Sport4Impact”, που πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο, αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία. Στην καρδιά των επενδύσεων και των επιχειρήσεων της Ιταλίας και της Ευρώπης, συζητήσαμε εκτενώς τις μελλοντικές επιδράσεις των επενδύσεων στον αθλητισμό.

Ο σύγχρονος κόσμος βιώνει ένα φάσμα πολιτικών, κοινωνικών και οικονομικών μεταβολών που διαμορφώνουν ξανά το τοπίο σε παγκόσμιο επίπεδο. Από την ανάδυση νέων οικονομικών δυνάμεων έως τις δημογραφικές αλλαγές και την πολιτική αστάθεια, ο αθλητισμός παραμένει μια από τις πιο ελκυστικές επιλογές για επενδύσεις που προσφέρουν τόσο κοινωνική όσο και οικονομική απόδοση. Οι επενδύσεις στον αθλητισμό μπορούν να συμβάλλουν στη δημιουργία θέσεων εργασίας, στην ενίσχυση της κοινότητας και στην προώθηση της υγείας και της ευημερίας.

Παρά τις προκλήσεις, ο αθλητισμός αποτελεί μια σταθερή αξία σε μια κόσμο που διακρίνεται από συνεχείς αλλαγές. Οι στρατηγικές επενδύσεις σε αυτό τον τομέα μπορούν να αποτελέσουν έναν ασφαλή λιμένα και να προσφέρουν σημαντική ανάπτυξη. Τα δεδομένα δείχνουν ότι οι επενδύσεις στον αθλητισμό παρέχουν πλήρη ανταπόκριση στις απαιτήσεις της σύγχρονης κοινωνίας, προσφέροντας ένα αξιόπιστο μέσο για σταθερή και μακροπρόθεσμη ανάπτυξη.

Καταλήγοντας, οι επενδύσεις στον αθλητισμό αποτελούν μια εξαιρετική ευκαιρία που μπορεί να αξιοποιηθεί για την ενδυνάμωση της κοινωνίας μας, ιδιαίτερα σε περιόδους κοινωνικής και οικονομικής αβεβαιότητας.

Ευχαριστώ όλους τους συμμετέχοντες για την ενεργή τους συμμετοχή και τις πολύτιμες συμβολές τους σε αυτό το συμπόσιο και ανυπομονώ για την επόμενη χρονιά για να συνεχίσουμε τις συζητήσεις και τις πρωτοβουλίες που ξεκινήσαμε εδώ.

EMCA, EUROPEAN MULTISPORT CLUB ASSOCIATION, Χριστίνα Τσιλιγκίρη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χριστίνα Τσιλιγκίρη

Social